Position:
Президент Фонду
COM_CONTACT_EMAIL
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Olena Tanasiichuk (Sandul)

Miscellaneous Information

Miscellaneous Information

1976 р. н., навчалася в Чернівецькому державному університеті ім. Ю.Федьковича з 1993 р. по 1998 р., де здобула вищу освіту за спеціальністю українська мова та література, кваліфікація: філолог, викладач.

Має досвід роботи у ЗМІ (телебачення, радіо), рекламному та HR-бізнесі. Є бізнес-тренером, тренером з підготовки та менеджменту проектів, тренером для тренерів, з фасілітації груп та проведення круглих столів. Також розробляла пілотні освітні програми з комунікації та ефективного громадянства.   

Написала та реалізувала більше 30 проектів, підтриманих МФ „Відродження” та Інтерньюз-Нетворк Офісом з питань демократичних і соціальних перетворень, Бюро по країнах Європи та ННД Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США); Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні; DW-Akademie DEUTSCHE WELLE; Німецьким фондом технічного співробітництва GTZ; Канадським фондом підтримки місцевих ініціатив,  Німецькою асоціацією народних університетів “DVV Internatonal”  та іншими організаціями.

Очолює БФ «Суспільні ресурси та ініціативи» з моменту його утворення у липні 2008 р.

Є засновником та керівником Відкритого університету для дорослих у м. Чернівці, на різних освітніх курсах якого, в тому числі за програмами громадянської освіти, впродовж 2016-2019 рр. пройшло навчання понад 1800 чоловік.

Є членом журі Міжнародного конкурсу публікацій про толерантність, інтеграцію, взаємоповагу і взаєморозуміння в суспільстві, присвяченому пам'яті Юрія Атамана (Східно-Європейська Мережа інститутів громадянського суспільства Глобального Партнерства щодо запобігання збройних конфліктів (GPPAC).

Є керівником та членом журі Конкурсів коротких відео історій «Люди і війна», «Медична реформа» (за підтримки GPD Charitable Trust).

З липня 2019 р.  пряцює програмним директором в Громадській мережі «Елеос-Україна».