Новини

10.08.2016 р.

Культурно-просвітницький центр

Відкритий університет для дорослих

10.08.2016 р. у Чернівцях розпочав свою роботу новий культурно-просвітницький центр Відкритий університет для дорослих. Його створення стало можливим завдяки реалізації міні-проекту Благодійного фонду «Суспільні ресурси та ініціативи» «Освіта заради змін» в рамках проекту DVV International та ГО ІДЦ «Інтеграція та розвиток» «Замінимо мури відчиненими вікнами» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Програма Відкритого університету для дорослих передбачає наступні напрямки культурно-освітньої діяльності:

- освітня програма для бібліотекарів (тренінги «Ефективні комунікації» та «Підготовка та менеджмент проектів», Форум «Парад бібліотек»);

- курси громадянської освіти (Форум-театр, Курс розвитку навичок критичного мислення та курс-інтенсив «Основи підприємницької діяльності»);

- культурні ініціативи (фотовиставка «Прості обличчя непростої історії», вечори поетичної свічі, бардівської пісні, літературні читання пам’яті Георге Асакі та Михайла і Володимира Івасюків)

Основним партнером в реалізації проекту виступає Чернівецька обласна універсальна наукова бібліотека ім. М. Івасюка.

Записатися на участь у запропонованих культурно-освітніх заходах можна в абонентському відділі бібліотеки (м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 47, 1 поверх)