Новини

30.09.2016 р.

 

У Відкритому університеті для дорослих

провели Вечір поетичної свічі

 

У четвер, 29 вересня, у межах роботи Відкритого університету для дорослих, започаткованому Благодійним фондом «Суспільні ресурси та ініціативи» в рамках проекту DVV International та ГО ІДЦ «Інтеграція та розвиток» «Замінимо мури відчиненими вікнами» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у приміщенні Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.Івасюка провели Вечір поетичної свічі.
Упродовж трьох годин у приміщенні Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Михайла Івасюка усі бажаючі декламували улюблені вірші, власні поезії, співали. Гостями події стали відомі барди Володимир Каверін та Ігор Деменчук. У їх виконанні вперше пролунала пісня на слова присутньої на вечорі авторки Іванни Стефюк «Риби». При світлі свічок тут звучала музика душі, співтворцем якої мав нагоду стати кожен.
Вечору поетичної свічі передував флешмоб «Вірші на вулиці», де люди різного віку читали улюблені вірші різними мовами просто неба і таким чином провертали увагу городян до поезії, літаратури, книги та розвитку.
Дані заходи стали складовими частинами «Культурного шоку у бібліотеці» - маштабної вечірки напередодні Всеукраїнського дня бібліотек.
Цьогоріч у рамках роботи Відкритого університету заплановано багато інших культурно-освітніх заходів, серед яких також Вечір бардівської пісні 11 жовтня 2016 р.
Відкриваймо світ разом і це зробить наше життя більш різноманітним!