Новини

10.11.2016 р.

Вчитися управляти конфліктами 

 

12 листопада 2016 рв Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Івасюка  відбудеться Тренінг з основ конфліктології в рамках Курсу розвитку навичок критичного мислення Відкритого університету для дорослих.

Володіти інформацією про конфлікти та вміти ними керувати – корисні навички для кожної людини. Усі люди відрізняються один від одного не лише фізично, а й за характером, темпераментом, інтересами, смаками та іншим, що призводить до не завжди дружнього та конструктивного спілкування – за певних обставин між людьми виникає напруження та конфлікти. Тому головним завданням тренінгу буде надати Вам важливу, потрібну і корисну інформацію, яку Ви зможете використовувати на практиці задля більш ефективної взаємодії з іншими людьми.

Тренер: Андрій Гусєв, практикуючий психолог, тренер, медіатор, кандидат психологічних наук, доцент,експерт з підтримки діалогу/медіації в соціальних конфліктах Координатора проектів ОБСЄ в Україні, тренер і медіатор Одеської обласної групи медіації, член міжнародної Робочої групи з миротворчої освіти Глобального партнерства з попередження збройних конфліктів (GPPAC).

Тренінгом завершуються заходи міні-проекту Благодійного фонду «Суспільні ресурси та ініціативи» «Освіта заради змін», який реалізовувався за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини в рамках проекту DVV International та ГО ІДЦ «Інтеграція та розвиток» «Замінимо мури відчиненими вікнами». Основним партнером в реалізації проекту виступає Чернівецька ОУНБ ім. М. Івасюка.