Новини

11.07.2017 р.

11.07.2017 р. в рамках діяльності Відкритого університету для дорослих було відбулося чергове зайняття Курсу здорового способу життя пройшов тренінг «Гнучкість і стресостійкість, або Де брати сили в складних ситуаціях?». Учасники розмірковували про причини (внутрішні і зовнішні) та симптоми стресу, управління стресом та усунення проблем зі здоров’ям, викликаних стресом.

Під час тренінгу учасникам був запропонований тест на стресостійкість, який оцінює ступінь нашої дратівливості, нервозності, запальності та здатності контролювати ці якості. Тренер, Альона Головіна, практикуючий психолог, гештальт-терапевт ВСПП ГП, член Української спілки психологів, навчала як справлятися зі стресовими ситуаціями, використовувати техніку релаксації.

Тренінг організовано БФ «Суспільні ресурси та ініціативи» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, в рамках проекту DVV International та ІДЦ «Інтеграція та розвиток» «Громада, що навчається: трансформація конфліктів в Україні та Молдові через активну громадську участь».