Новини

18.07.2017 р.

18.07.2017 р. – У Відкритому університеті для дорослих в рамках Курсу здорового способу життя пройшов тренінг «Перевантаження, або Як увімкнути СВОЄ життя!». Під час тренінгу учасники виконали вправу: «Можу, хочу, треба» на виявлення негативних установок та стереотипів, які передаються від покоління до покоління. Продовженням стала міні-лекція на тему: «Стереотипи, ярлики, таємниці та міфи як сімейна спадщина». Проективна вправа: «Три будиночки» на виявлення схожих і не схожих сімейних якостей учасників стала важливим елементом  ідеї психологічної  перезагрузки (як екологічного поєднання можливості «викинути зайве» та визнати позитивні аспекти батьківського прикладу).

Завершальним завданням стала арт-терапевтична методика: «Викинь непотреб», під час якої на аркушах паперу учасники написали та викинули  у спеціальне відро для сміття все негативне й болісне, що піднялось в процесі заняття.

Модератор тренінгу – Альона Головіна, практикуючий психолог, гештальт-терапевт ВСПП ГП, член УСП.

Тренінг організовано БФ «Суспільні ресурси та ініціативи» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, в рамках проекту DVV International та ІДЦ «Інтеграція та розвиток» «Громада, що навчається: трансформація конфліктів в Україні та Молдові через активну громадську участь».