Новини

22.07.2017 р.

22.07.2017 р. – У Відкритому університеті для дорослих в рамках Курсу здорового способу життя тренер Олена Кононихіна, лікар нейроендокринолог, реабілітолог, член асоціації дієтологів України,  провела тренінг «Фізнавантаження, або Станьте спортивними та довго живіть» із серії «Що б я порекомендувала вам, якби ми були сім’єю».

В ході заняття обговорювали питання про регулярну фізичну активність та її вплив на організм. Міні-лекція на тему: «Рухатися, щоб стати розумнішими та довго жити» була доповнена відповідями на запитання учасників щодо грамотного індивідуального підбору фізичнх навантажень. В якості практичних  елементів були включені:

·         вправа  «Метод ривків. Приклад інтервального тренування»

·         вправа  «Медитація «реакція релаксації»

·         вправа  «Діафрагмальне дихання тренування глибокого дихання»

Додатково (поза запланованою програмою) була проведена біоіпендансометрія - вимір складу тіла кожного учасника та надані індивідуальні консультації.

Тренінг організовано БФ «Суспільні ресурси та ініціативи» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, в рамках проекту DVV International та ІДЦ «Інтеграція та розвиток» «Громада, що навчається: трансформація конфліктів в Україні та Молдові через активну громадську участь».