Новини

26.03.2019 р.

У с. Магала  було проведено тренінг “Підготовка та менеджмент проектів” 

26 - 27 березня 2019 р. у с. Магала  було проведено тренінг “Підготовка та менеджмент проектів” для представників органів місцевої влади та самоуправління і активних громадян в рамках економічного модулю програми «Базовий курс ефективного управління та участі». Зміст тренінгу був орієнтований на сприяння активізації проектної діяльності представників органів влади та активістів Магальський ОТГ.

Особлива увага приділялася обговоренню таких питань, як джерела альтернативного фінансування, визначення проблеми, завдань, цільових груп і очікуваних результатів проекту. Також розглядалися питання планування заходів проекту, складання бюджету,

звітності, мінімізації ризиків і моніторингу проектної діяльності. Також були розглянуті основні принципи менеджменту проектів. Досить важливим завданням тренінгу було налагодити конструктивний діалог між двома різними цільовими групами - представниками органів влади та активістами. В ході тренінгу ця мета була досягнута і результатом стали два чернетки проектів, розроблених в змішаних групах.

Тренери:

Сергій Гакман, віце-президент БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, заступник директора Чернівецького регіонального центру перепідготовки і підвищення кваліфікації працывникыв органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, закладів та організацій, кандидат історичних наук, доцент кафедри політології та державного  управління.

 Левко Довган, координатор навчальних програм, менеджер проектів, тренер Західноукраїнського ресурсного центру, тренер Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation