Новини

03.04.2019

У селі Остриця Магала відбулося перше заняття соціально-культурного модулю

“Ефективні комунікації” для жінок - представниць різних етносів

3 квітня 2019 Відбулося перше заняття соціально-культурного модулю “Ефективні комунікації” для жінок - представниць різних етносів у селі Остриця Магала. Через активні форми роботи учасниці розширили теоретичні знання про основні етапи спілкування, психологічні кордони та комфортні зони комунікування. Виконуючи ролі в низці ділових ігор, жінки розвинули вміння верифікувати інформацію, ефективно комунікувати одна з одною, а також отримали можливість розкрити свій творчий потенціал.

Тренери:

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Левко Довган, експерт та координатор Західноукраїнського ресурсного центру,  тренер Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation