Новини

09.04.2019 р.

В селі Горбова (Острицька ОТГ) жінки-представниці різних етносів розпочали навчання за програмою                                               "Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій"

09 квітня 2019 В селі Горбова (Острицька ОТГ) жінки-представниці різних етносів розпочали навчання за програмою "Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій". Учасниці курсу спробували з'ясувати зміст громадянської освіти, її роль та значення в сучасному світі. Обговорюючи питання державного устрою, визначили переваги демократії, а також важливість виборів як фундаменту демократичного ладу.

Тренерка:

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation