Новини

10.04.2019

У селі Магала відбулося заняття соціально-культурного модулю “Діалогові стратегії. Способи вирішення конфліктних ситуацій” програми «Базовий курс ефективного громадянства та комунікації»

10 - 11 квітня 2019 У селі Магала відбулося заняття соціально-культурного модулю “Діалогові стратегії. Способи вирішення конфліктних ситуацій” програми «Базовий курс ефективного громадянства та комунікації» для жінок-представниць різних етносів Магальської ОТГ. Протягом шести годин активної роботи учасниці намагалися розібратися, що таке конфлікт, якими бувають види конфліктів. В малих групах наводили приклади конфліктів та намагалися їх класифікувати. Через участь у вправах та іграх розбирали усі фази розвитку конфліктів та формували навички комунікації в складних ситуаціях.

Тренери:

Левко Довган, експерт та координатор Західноукраїнського ресурсного центру,  тренер Відкритого університету для дорослих.

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation