Новини

12.04.2019

У селі Магала для представників органів місцевої влади та самоуправління і активних громадян було проведено чергове заняття за програмою «Базовий курс ефективного управління та участі»

12.04.2019 у селі Магала для представників органів місцевої влади та самоуправління і активних громадян було проведено чергове заняття “Громадянська освіта як ключ до розвитку громад” за програмою «Базовий курс ефективного управління та участі».

 Учасниками було опрацьовані основні основи громадянства та обов'язків, які покладені на громадян України. Відбулася актуалізація та розширення теоретичних знань про цінності і можливості громадянської освіти. Під час заняття також відбулася робота з Конституцією України, про органи державної влади, політичні режими, взаємини держави і громадянина.

 Тренер Відкритого університету для дорослих: Левко Довган

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt