Новини

16.04.2019

У селі Остриця відбулося два тренінги за темою “Інструменти участі громадян в управлінні громадами”

16 квітня 2019 у селі Остриця відбулося два тренінги за темою “Інструменти участі громадян в управлінні громадами”. Учасницями занять стали жінки - представниці різних етносів Остицької ОТГ, які ознайомилися з найбільш використовуваними інструментами участі, такими як електронна петиція, громадська рада, бюджет участі. В малих групах проаналізували сильні та слабкі сторони інструментів участі, розібрались, як обрати найбільш ефективний інструмент для тієї чи іншої ситуації, обговорили плюси та мінуси соціальних мереж і офіційних каналів комунікації з владою.

Тренери:

Левко Довган, експерт та координатор Західноукраїнського ресурсного центру,  тренер Відкритого університету для дорослих.

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation