Новини

17.04.2019

У  селі Остриця відбулося перше заняття тренінгу “Основи підприємництва: експрес-курс”

17 квітня 2019 у селі Остриця відбулося перше заняття тренінгу “Основи підприємництва: експрес-курс”. Його темою стало правове регулювання ведення підприємницької діяльності в України. Жінки - представниці різних етносів Острицької ОТГ, присутні на занятті, систематизували та розширили знання щодо порядку державної реєстрації підприємницької діяльності та її організаційно правових форм. Окремим питанням розглядалося оподаткування (загальна та спрощена системи), також велика увага була приділена державним перевіркам, а саме тому, хто і як має право перевіряти підприємців.

Тренерка:

Неля Малько, виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Чернівецької області “Агенція розвитку громад буковини”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation