Новини

17.04.2019 р.

У селі Магала для представників органів місцевої влади та активістів було проведено тренінг “Ефективна комунікація зі ЗМІ”

17 квітня 2019 у селі Магала для представників органів місцевої влади та активістів було проведено тренінг “Ефективна комунікація зі ЗМІ”. На тренінгу обговорювали роль ЗМІ у сучасному світі, розбирали потреби влади, активістів та ЗМІ, а також тренувалися створювати якісний прес-реліз та давати інтерв'ю. Учасники відзначили корисність даної теми в контексті своєї діяльності, а також для подолання внутрішньої тривоги під час публічних виступів.

Тренери:

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Левко Довган, експерт та координатор Західноукраїнського ресурсного центру,  тренер Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation