Новини

24.04.2019

У  селі Горбово відбулась чергова зустріч учасниць програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій” за темою “Основи фінансової грамотності”

24 квітня 2019 у селі Горбово відбулась чергова зустріч учасниць програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій”. Цього разу опрацьовували тему “Основи фінансової грамотності”. Найактуальнішими питаннями для жінок - представниць різних етносів Острицької ОТГ стали формування особистого та сімейного бюджетів та способи примноження особистих фінансів. Надзвичайно важливим також став блок, який стосувався фінансового шахрайства та способів захисту від нього.

Тренерка: Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation