Новини

07.05.2019 р.

В Острицы відбулося чергове заняття експрес-курсу “Основи підприємництва”

07 травня 2019 р. у с. Остриця відбулося друге заняття експрес-курсу “Основи підприємництва” для жінок-представниць різних етносів Острицької ОТГ. 20 учасниць активно опановували базові питання бізнес-планування, розбирали, що таке маркетинговий та операційний плани, вчилися здійснювати фінансові розрахунки та аналізувати ризики. До жінок також долучилися і чоловіки, оскільки питання експрес-курсу виявилися надзвичайно актуальними і для них.

Тренерка:

Неля Малько, виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Чернівецької області “Агенція розвитку громад буковини”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation