Новини

08.05.2019

У с. Магала відбулися тренінги економічного модулю програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій”

08 травня у с. Магала відбулося 2 тренінги економічного модулю програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій”. Тематика тренінгів - більш ніж актуальна - “Основи підприємництва: експрес-курс” об'єднала довкола себе 20 активних жінок з Магальської ОТГ. Були розглянуті усі основні питання, необхідні для відкриття власної справи: від юридичних аспектів регулювання ведення підприємницької діяльності та держреєстрації в Україні, систем оподаткування до ретельного бізнес-планування (складання маркетингового, операційного, фінансового планів, аналіз ризиків тощо).

Тренерка:

Неля Малько, виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Чернівецької області “Агенція розвитку громад буковини”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation