Новини

08.05.2019 р.

У с. Остриця опрацьовували тему “Діалогові стратегії. Способи вирішення конфліктних ситуацій”

08 травня 2019 р. у с. Остриця жінки-представниці різних етносів Острицької ОТГ опрацьовували дуже важливу тему “Діалогові стратегії. Способи вирішення конфліктних ситуацій” з соціально-культурного модулю програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій”. Впродовж двох занять учасниці розглядали питання, що таке конфлікт, які він має фази розвитку, як його можна вирішити в тій чи іншій реальній ситуації, а також вчилися вести складні переговори.

Тренери:

Левко Довган, експерт та координатор Західноукраїнського ресурсного центру,  тренер Відкритого університету для дорослих.

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation