Новини

13.05.2019

У с. Горбово (Острицька ОТГ) пройшло чергове заняття соціально-культурного модулю програми                                                   “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій”

13.05.2019 р. у с. Горбово (Острицька ОТГ) пройшло чергове заняття соціально-культурного модулю програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій” для жінок-представниць різних етносів. Цього разу темою тренінгу стала “Ефективна комунікація”. Під час навчання, через залучення учасниць до низки ігор, були не лише розширені їх теоретичні знання щодо основних етапів спілкування, психологічних кордонів і комфортних зон комунікації, а й розвинуті їх уміння ефективно комунікувати, верифікувати інформацію, працювати в групі.

Тренери:

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Левко Довган, експерт та координатор Західноукраїнського ресурсного центру,  тренер Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation