Новини

13.05.2019 р.

У с. Горбово продовжили свою роботу в рамках соціально-культурного модулю програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій”

13.05.2019 р. у с. Горбово по обіді жінки-представниці різних етносів Острицької ОТГ продовжили свою роботу в рамках соціально-культурного модулю програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій”.Заняття з розвитку критичного мислення викликало неабиякий інтерес, оскільки для учасниць уся інформація була практично новою. Тому з великою увагою були сприйняті виступи тренерів щодо сутності критичного мислення та переваг такого підходу для кожної людини в сучасному світі. Захоплюючим етапом тренінгу стало створення синквейнів та участь у грі “Рибна кістка”, яка стосувалася нагальних проблем Острицької ОТГ.

Тренери:

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Левко Довган, експерт та координатор Західноукраїнського ресурсного центру,  тренер Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation