Новини

15.05.2019

В Острицькій ОТГ  відбувся тренінг-рольова гра на медіаграмотність “Правда чи брехня?” 

15.05.2019 р. в Острицькій ОТГ  відбувся тренінг-рольова гра на медіаграмотність “Правда чи брехня?” Обрана форма гри дозволила жінкам-учасницям соціально-культурного модулю програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій” легко усвідомити причинно-наслідкові зв'язки у функціонуванні медіа, зрозуміти необхідність трансформації медіаспоживання в активний і критичний процес для розпізнання потенційних маніпуляцій, а також зрозуміти роль ЗМІ у формуванні громадської думки. Також гра дозволила усвідомити та подолати стереотипізований підхід до власної поведінки в соціальних мережах. Це заняття завершило програму навчання для жінок-представниць різних етносів у Острицькій ОТГ.

Тренери:

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Левко Довган, експерт та координатор Західноукраїнського ресурсного центру,  тренер Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation