Новини

16.05.2019

В с. Магала відбулося останнє заняття програми “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій”

16.05.2019 р. в с. Магала відбулося останнє заняття програми для жінок-представниць різних етносів “Базовий курс ефективного громадянства та комунікацій”, тематикою якого стала рольова гра на медіаграмотність “Правда чи брехня?” Під час заняття учасниці оволоділи теоретичною базою і практичними інструментами критичного мислення та безпечної взаємодії з інформацією, отриманою з медіа джерел, розширили навички сприймати, аналізувати і переробляти інформацію, передану по каналах мас-медіа. Жінки Магальської ОТГ отримали базові знання про маніпулятивний потенціал ЗМІ, пропаганду, цензуру, засвоїли чіткий алгоритм перевірки інформації в повсякденному житті, закріпили первинні навички безпечної роботи в мережі інтернет.

Тренери:

Наталя Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, член БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, тренерка Відкритого університету для дорослих.

Левко Довган, експерт та координатор Західноукраїнського ресурсного центру,  тренер Відкритого університету для дорослих.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation