Новини

30.05.2019

В Будинку культури с. Магала була організована фотовиставка “Прості обличчя непростої історії”

30.05.2019 р. у с. Магала відбулась презентація фотовиставки “Прості обличчя непростої історії”. Виставка була присвячена звичайним буковинцям, котрі, незважаючи на усі військово-політичні катаклізми, зуміли зберегти любов до рідного краю, толерантне ставлення до інших, власні звичаї, традиції, культуру. На виставці були представлені світлини звичайних людей, родом з цих та навколишніх сіл, які пройшли через війни, зміни кордонів, політичні потрясіння, репресії, голод, депортації, та чиї долі є своєрідним віддзеркаленням долі Буковини в останні століття.

Відкриття відбулося за участі голови Магальської ОТГ Олени Нандріш. Презентація виставки проходила двома мовами (українською та румунською).

Модератором презентації став Сергій Гакман, віце-президент БФ “Суспільні ресурси та ініціативи”, заступник директора Чернівецького регіонального центру перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, закладів та організацій, кандидат історичних наук, доцент кафедри політології та державного  управління.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVVInternationalUkraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини AuswärtigesAmthttps://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation