Новини

21.06.2019

На тренінгу "Громадянська освіта як засіб утвердження демократичних цінностей" обговорювали проблему гендерної рівності

21.06.2019 р. відбувся другий день тренінгу "Громадянська освіта як засіб утвердження демократичних цінностей". Під час занять обговорювали основи гендерної рівності, механізм реалізації гендерних прав на регіональному рівні, можливості для реалізації жіночого потенціалу на місцевому рівні.
Також під час другого дня спільної праці дізналися і про зародження феміністичного руху в Україні та його особливості, обговорили нові можливості для розвитку місцевої спільноти, які відкриває освіта протягом усього життя.

Тренінг проводила Наталія Нечаєва-Юрійчук, кандидат історичних наук, доцент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Проект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt
#CivilSocietyCooperation