Новини

03.12.2019 р.

У м. Герца відбувся тренінг "Основи фінансової грамотності"

 

03.12.2019 р. – у м. Герца, в рамках мікропроекту БФ «Суспільні ресурси та ініціативи» «Громадянська освіта як ключ до локального розвитку», відбувся тренінг "Основи фінансової грамотності".

Чому в час активного використання інформаційних технологій ми усе ще стаємо жертвами фінансових шахраїв? Як краще зберегти і примножити власні фінанси? Що відрізняє фінансово грамотну людину від інших? Ці питання залишаються більш, ніж актуальними для усіх учасниць тренінгу "Основи фінансової грамотності". Під час обговорення учасниці поділилися власним досвідом формування сімейного бюджету, кредитування, а також розповіли про випадки фінансового шахрайства, про які чули від своїх знайомих і не тільки.

Мікропроект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation