Новини

04.12.2019 р.

У м. Герца відбувся тренінг "Ефективна комунікація"

 

4 грудня 2019 р. у м. Герца, в рамках мікропроекту БФ «Суспільні ресурси та ініціативи» «Громадянська освіта як ключ до локального розвитку», відбувся тренінг "Ефективна комунікація".

Спілкування, без сумніву, можна вважати основою сучасного життя кожної з нас. Щодня ми спілкуємося з рідними, близькими, колегами, знайомими і незнайомими. Якщо уважно поглянути на свій день, побачиш, що упродовж нього неодноразово змінюєш свій статус з мами на колегу, на дочку, сусідку, знайому і незнайому... І без цього складно уявити себе сьогоднішню. Тому тренінг "Ефективна комунікація" у м.Герца був присвячений ознайомленню з основними етапами спілкування, визначенню комфортних зон та психологічних кордонів під час спілкування. Учасниці тренінгу спробували відрефлексувати, наскільки вони відкриті і готові до порушення зон комфорту під час спілкування з іншими.

Мікропроект реалізується БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" за підтримки DVV International Ukraine в рамках проекту "Регіональні голоси - громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі" у партнерстві з Українською асоціацією освіти дорослих за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt https://www.facebook.com/AuswaertigesAmt

#CivilSocietyCooperation