Новини

16.12.2019 р

Елементи фотовиставки БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" "Прості обличчя непростої історії" були продемонстровані учасникам Ужгородського прес-клубу 

16 грудня 2019 р. – в рамках місії Східноєвропейської мережі Глобального партнерства з попередження збройних конфліктів в Ужгородському прес-клубі була організвана зустріч членів мережі GPPAC з журналістами та лідерами неурядових організацій Ужгороду.  В рамках зустрічі учасниками були продемонстровані елементи фотовиставки БФ "Суспільні ресурси та ініціативи" "Прості обличчя непростої історії"

Організатори фотовиставки спробували подивитися на історію Чернівецької області через призму життя простих людей. На виставці були представлені світлини звичайних людей, родом з Буковини, або ставшими буковинцями пізніше. Вони пройшли через війни, зміни кордонів, політичні потрясіння, репресії, голод, депортації та є своєрідним віддзеркаленням долі Буковини в останні століття. Фотовиставка була продемонстрована Сергієм Гакманом, віце-президентом БФ “Суспільні ресурси та ініціативи” як формат роботи з історичними конфліктами в прикордонних поліетнічних регіонах.