Новини

11.08.2020 р.

«Елеос-Україна» розпочинає проєкт «Я знаю, ти можеш» у Києві, Чернівцях та Дніпрі

 

Усіх жінок, які мріють відкрити власну справу, запрошуємо стати учасницями проєкту "Я знаю, ти можеш!", партнером якого у Чернівцях є Відкритий університет для дорослих!

Кращі бізнес-плани отримають фінансову підтримку для успішного старту!

Навчання проводитимуть висококваліфіковані німецькі та українські тренери.

 «Елеос-Україна» у партнерстві з організацією KWB Koordinierungsstelle Weiterbildung und Beschäftigung e. V. (Німеччина), за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt розпочинає проєкт «Я знаю, ти можеш» у Києві, Чернівцях та Дніпрі.

Війна на сході країни перевернула життя сотні тисяч українців. Люди втратили житло, роботу та надію «перебути війну і повернутися додому». Переїхавши з Донецької, Луганської областейта Криму в інші міста, громадяни опинилися перед викликами, до яких ніхто не був готовий. Пошуки житла, роботи - стали основними болючими питаннями.

Саме тому, враховуючи велику зацікавленість нашим проєктом минулого року, ми вирішили продовжити його та дати можливість жінкам-ВПО створити свій бізнес, отримати необхідні для цього знання та вдосконалити свої навички. Проте, цього року ми також долучаємо й місцевих жінок, які проживають у Києві, Дніпрі та Чернівцях, та які мріють про власний бізнес.

Ми впевнені, що РАЗОМ наші учасниці стануть сильнішими і наш проєкт, можливо, закладе основи довгої і міцної дружби!

Для того, щоб стати учасницею проєкту #я_знаю_ти_можеш необхідно заповнити анкету за посиланням

https://docs.google.com/.../18wu1vu9EEV-68.../closedform

Проєкт здійснюється у партнерстві з організацією

Koordinierungsstelle Weiterbildung Beschäftigung, KWB e.V.

за сприяння Федерального міністерства справ Німеччини

Auswärtiges Amt