Новини

Візіт в Чернівці Johanniter

В Чернівцях перебувало керівництво благодійної організації Johanniter  

16 серпня 2022 р. в Чернівцях перебувало керівництво відомої благодійної організації Johanniter на чолі з її президентом Фолькером Бештом. У складі делегації були також Доктор Принц Оскар Прусський, великий магістр ордена Святого Іоанна.  

Благодійна організація Iohanniter вже кілька років надає гуманітарну допомогу громадянам України, зокрема продуктами харчування та засобами гігієни. Зокрема цього року виділено 500 тис. євро на закупівлю продуктів харчування.

Метою візиту керівництва організації в Чернівецьку область є вивчення ситуації в області, налагодження процесу надання гуманітарної допомоги та реагування на потреби внутрішньо переміщених осіб.

Саме ці питання іноземні гості обговорили з головою обласної ради Олексієм Бойком та його заступниками Миколою Гуйтором і Михайлом Павлюком, а також з міським головою Романом Клічуком. Сторони домовилися про співпрацю. Керівництво Чернівецької обласної ради та Чернівецької міської ради подякувало представникам організації за підтримку України у такий важкий час.

Зустріч була організована офіційним партнером Іоханнітера – мережею громадських організацій «Елеос – Україна» (до якої входить і Благодійний фонд «Суспільні ресурси та ініціативи»