Новини

Тренінг "Фінансова грамотність" у Мамаївській ТГ

Тренінг "Фінансова грамотність" у Мамаївській ТГ

27 жовтня 2022 р. Чи можливо сформувати сімейний бюджет в умовах війни? Який вид заощаджень оптимальний саме для мене? Як максимально ефективно взаємодіяти з банком? Про це під час тренінгу "Фінансова грамотність" говорили у Мамаївській територіальній громаді разом з фінансиcтом, банкіром Раїсою Юрійчук.

Під час тренінгу з'ясували, як зберегти фінансову незалежність в умовах криз, поділилися особистим досвідом складання сімейного бюджету та взаємодії з банками через кредитування, а також дізналися про приховані можливості банківських карток. Окрім того, дізналися про правові аспекти особистої взаємодії з фінансовими установами від Інни Дороган.

Насамкінець прозвучала пропозиція провести заняття з фінансової грамотності для дітей та підлітків, які часом краще обізнані про банківські продукти, аніж їхні батьки.

Захід проведено в рамках проєкту «НЕ сам на сам: надання психосоціальної, інформаційної та культурно-освітньої підтримки дорослим та дітям, які постраждали від російської військової агресії», який реалізовується Благодійним Фондом «Суспільні ресурси та ініціативи» у партнерстві з Чернівецькою обласною універсальною наукова бібліотекою  ім. Михайла Івасюка за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

Міжнародний фонд "Відродження"

#несамнасам