Новини

Бібліоняня «Літературна родина»

Бібліоняня «Літературна родина»

Найбільше щастя у дитячому віці, коли поряд – батьки. А ще цікавіше, коли маємо можливість разом пригадати цікаві казочки та їх героїв, які вже стали сімейними цікавинками та сімейними улюбленцями. 4 листопада наші діти малювали героїв казок, які читали спільно із батьками, відгадували загадки із казок, рухалися під звуки мультяшних співанок. І все це було разом із найріднішими – батьками.

Уявіть собі: ми рухалися як звірі із книг, розмовляли таємними символами, передавали сердечка підтримки у повітрі один одному, допомагаючи згадати героїв прочитаних казочок. Всі, хто побував на дійстві, отримали повітряну кульку та неймовірні враження, які допомогли відкрити серця один одному і віднайти нових друзів.

А бджілки помічниці – переодягнені працівниці бібліотеки, додавали настрою та колориту. Було багато сміху, озвучені бажання та мрії маленьких Українців, які мають великі серця, сповнені любов’ю до рідної України. 

Захід проведено в рамках проєкту «НЕ сам на сам: надання психосоціальної, інформаційної та культурно-освітньої підтримки дорослим та дітям, які постраждали від російської військової агресії», який реалізовується Благодійним Фондом «Суспільні ресурси та ініціативи» у партнерстві з Чернівецькою обласною універсальною наукова бібліотекою  ім. Михайла Івасюка за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

Міжнародний фонд "Відродження"

#несамнасам