Новини

Ринок крафтових продуктів

Міжрегіональний форум "Ринок крафтових продуктів – інструменти розвитку та шляхи просування”

20 жовтня 2023 р. віце-президент БФ «Суспільні ресурси та ініціативи», заступник директора Чернівецького регіонального центру підвищення кваліфікації, Гакман Сергій Михайлович, взяв участь у міжрегіональному форумі на тему "Ринок крафтових продуктів – інструменти розвитку та шляхи просування”. Обговорили аспекти крафтового продукту, дізналися про можливості просування для крафтярів, а також про актуальні засоби залучення фінансів. Крафтярі презентували свою продукцію та провели дегустації для рестораторів та готельєрів.

На міжрегіональному форумі, який відбувся в Чернівцях, Сергій Гакман спільно з нашим партнером і другом – Денуцем Унгуряну, директором  Центру підготовки та інновацій для розвитку Карпат (CEFIDEС) Національної Агенції гірської зони (м. Ватра Дорней, Румунія) презентували «Приклади кращих практик малого бізнесу Румунії для розвитку територіальних громад: місцеві гастрономічні пункти».

Форум був проведений в рамках проєкту «Ridni», який реалізується ГС «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Прграми USAID "Конкурентноспроможна економіка України".