Новини

Представниці Фонду взяли участь у "Фестивалі думок"

«Фестиваль думок» – це щорічна інтелектуальна зустріч, платформа для обговорення соціально важливих питань, що була започаткована в 2017 році на Луганщині.
Саме тут кожен може долучитись до дискусій про важливе та отримати якісний зворотній зв'язок.
 
Цьогоріч наш Фонд також долучився до Фестивалю. Окрім наших представинць участь у восьмому фестивалі взяли ще близько 600 осіб.
Він відбувся в Києві на території заповідника Софія Київська.
 
Всі дискусії були обʼєднані темою «10 років війни: досвід, що змінює націю» та проводилися на 3 локаціях під відкритим небом.
Учасники обговорили виклики війни, як-от проблеми ветеранів, меморіалізацію, український схід, дезінформацію, дітей в окупації, рішення людей про повернення на ТОТ чи в зони бойових дій тощо.

Не забули й про наймолодших – для них зі спеціалістками мережі «Затишно space» організували яскравий дитячий простір. Всі гості мали можливість долучитися до просвітницьких ігор і побачити фотовиставки, зокрема й «Хроніки евакуації» про діяльність команди БФ «Схід SOS». У межах події відбувся показ-обговорення фільму та затишний концерт гурту «Пристані».

Дякуємо організаторам Схід SOS за продумані теми та локації. За фото з евакуацій, за неймовірних спікерів, за можливість чути свої ж думки від людей, які змінюють Україну вже сьогодні.