ЗМІ про нас

Про проект «Громада, що навчається» // Сайт ЧОУНБ ім. М. Івасюка. – 2017. – 26 червня.

Про проект «Громада, що навчається» // Сайт ЧОУНБ ім. М. Івасюка. – 2017. – 26 червня.

 

Проект «Громада, що навчається» 

Опублікував 26.06.2017 12:16 Адміністратор

 

Відкритий університет для дорослих м. Чернівці в рамках проекту «Громада, що навчається» плідно розпочав свою роботу на базі регіонального тренінгового центру.

17 червня відбулося перше заняття «Курсу здорового способу життя», де тренер Олена Кононихіна (лікар нейроендокринолог, реабілітолог, член асоціації дієтологів України) провела вступне заняття «Хвіст виляє собакою» – ваше здоров’я: робота на успіх чи поразку».

19 червня відбулося перше заняття «Курсу розвитку навичок критичного мислення» пройшов тренінг «Електронна демократія чи електронне врядування?». Слухачі дізналися про відмінність між поняттями «електронна демократія» та «електронне врядування», петицій від звернень, порівняли можливість доступу до електронних послуг у країнах Європейського Союзу та в Україні, зрозуміли, що Україна лише розпочала свій шлях до побудови електронної демократії і що від нашої активності значною мірою залежить, як саме розвиватиметься наша держава. Модератором була професор Наталія Ротар.

20 червня проведено тренінг «Здорове, щасливе та благополучне життя: це взагалі реально?» та 24 червня – «Мої ресурси, або кишенькова палочка-виручалочка», модератором заходів виступила Альона Головіна, практикуючий психолог, гештальт-терапевт ВСПП ГП, член УСП.

 

Джерело: http://www.library.cv.ua/proekt-gromada-shho-navchayetsya.html